• JUVÉDERM® este marca numărul 1 la nivel mondial de fillere faciale pe bază de acid hialuronic (AH)*
  • Rezultatele obținute cu JUVÉDERM® pot dura între 9 și 24 de luni în funcție de tratamentul ales. JUVÉDERM® se integrează în țesutul subcutanat, pentru a crea un aspect natural.

*Marca nr.1 de substanţe de umplere pe bază de acid hialuronic, conform cotei de piață din majoritatea piețelor unde sunt disponibile date (2018).Juvéderm® VOLITE

Tratamentul nostru injectabil pentru o piele de calitate poate îmbunătăți hidratarea pielii cu un efect de până la 9 luni. Poate fi folosit pentru mâini, față, gât și decolteu în vederea:

  • Creșterii elasticității
  • Îmbunătățirii aspectului ridurilor fine
  • Netezirii pliurilor și depresiunilor cutanate

Medicul estetician va colabora cu dumneavoastră pentru identificarea tratamentelor JUVÉDERM® care vi se potrivesc și vă va explica cum pot fi utilizate pentru reîmprospătarea aspectului, îmbunătățirea profilului sau definirea trăsăturilor.

Juvéderm® VOLUX

Juvéderm® VOLUX reprezintă un gel injectabil pe bază de acid hialuronic, care a fost dezvoltat pentru:
  • a restaura şi recrea pierderea de volum facial
  • a defini şi contura regiunea bărbiei și liniei mandibulare
  • a oferi rezultatele vizibile pentru 18-24 de luni

Pe baza testelor pre-clinice comparative in vitro și a rezultatelor tratamentelor repetate, pe lângă studiul clinic pe Juvéderm® VOLUX, care arată o durată mai mare de 18 luni după tratamentul inițial sau tratamentul inițial + retușarea fiecărei bărbie mandibulare. Mai mult, rezultatele clinice ale dispozitivului de bază Juvéderm® VOLUMA cu lidocaină, care arată o durată de 24 de luni în treimea mijlocie a feței, relevă faptul că Juvéderm® VOLUX are o remanenţă de 18-24 de luni
RO-VOX-1950008 Data pregătirii: august 2019

FACEȚI TOTUL AȘA CUM TREBUIE

Medicul va realiza un plan terapeutic personalizat, bazându-se pe obiectivele dumneavoastră, și veți primi informații despre cantitatea adecvată de JUVÉDERM® necesară pentru obținerea rezultatelor.

Înainte de tratament
Sesiune 1
Sesiune 2
Sesiune 3
Imaginile de mai sus prezintă un pacient aflat în curs de tratament cu diferite cantități de JUVÉDERM® în sesiuni diferite în aceeași zi. Cantitatea de JUVÉDERM® va fi stabilită de medicul dumneavoastră.

VIZUALIZAȚI REZULTATUL IMEDIAT

96%
DINTRE PACIENȚI AU RAPORTAT CĂ SUNT ÎNCÂNTAȚI SAU FERICIȚI IMEDIAT DUPĂ ADMINISTRAREA TRATAMENTULUI CU Juvéderm® VOLUMA*

PLANIFICAȚI TRATAMENTUL

Împreună cu medicul dumneavoastră, realizați un plan terapeutic pe baza obiectivelor dumneavoastră personale. Aflați mai multe despre procesul consultației sau localizați cea mai apropiată clinică.
Vă rugăm să rețineți că există posibilitatea apariției de reacții adverse asociate tratamentului cu fillerele JUVÉDERM®. Pentru orice întrebări consultați medicul curant.