Dacă sunteți interesat de un tratament JUVÉDERM®, programați mai întâi o consultație cu un medic estetician.

Dacă aveți deja formată o idee clară cu privire la zona pe care doriți să o tratați sau doriți doar să aflați mai mult informații, medicul vă va prezenta opțiunile pe care le aveți și va putea concepe un plan de tratament personalizat. Nu aveți nicio obligație să efectuați tratamentul.

Completați online acest chestionar simplu, care vă va ajuta să vă stabiliți obiectivele și să identificați regiunile care vă interesează și creați-vă un profil vizual pe care să-l prezentați la vizita medicală.

Optați să adăugați și fotografii chestionarului. Vor fi de ajutor medicului estetician pentru a vizualiza diferite expresii faciale. De exemplu, atunci când zâmbiți sau vă încruntați.

Fiecare programare JUVÉDERM® poate dura între 30 de minute și o oră. Unele tratamente JUVÉDERM® includ un anestezic care contribuie la reducerea oricărui disconfort pe care îl puteți resimți în timpul administrării tratamentului.

Rezultatele pot fi vizibile la scurt timp după administrarea tratamentului. Este posibil să apară umflare sau înroșire în zona punctelor de injectare. Vă puteți continua activitățile obișnuite din ziua respectivă în funcție de tratamentul primit.

Înainte de programarea unei vizite, gândiți-vă ce întrebări să adresați în cadrul consultației, ca de exemplu:

Verificați: Spuneți-mi mai multe despre pregătirea și experiența dumneavoastră? Injecțiile trebuie să fie administrate doar de către profesioniştii în domeniul sănătăţii instruiți și calificați care vă pot povesti în mod credibil despre experiența lor și despre derularea consultației.
Vizualizați: Îmi puteți arăta exemple de cazuri din practica dumneavoastră? Solicitați să vedeți fotografii de tipul înainte/după ale pacienților tratați de medicul dumneavoastră. Solicitați, de asemenea, să vedeți fotografii ale unor pacienți pe care medicul i-a ajutat să obțină un aspect similar.
Informați-vă: Ce marcă utilizați? Întrebați medicul ce marcă de produse utilizează și de ce. Tratamentul pe care îl primiți trebuie să fie doar cu fillere faciale aprobate, dezvoltate de un producător consacrat.
Înțelegeți: De ce tratament am nevoie pentru a obține aspectul pe care mi-l doresc? Îmi puteți explica planul de tratament? Medicul trebuie să-și creeze răspunsul în funcție de atributele emoționale asociate cu aspectul pe care vi-l doriți (de ex., aspectul dorit mai degrabă decât accentul pe anumite riduri). Un specialist bun vă va comunica dacă aspectul pe care vi-l doriți este posibil de obținut și vă va recomanda un plan de tratament. Acesta va include, de asemenea, costurile asociate, pentru ca toate informațiile să fie clare de la început.

GĂSIȚI O CLINICĂ

Urmatorul pas este de a gasi o clinică pentru a rezerva o programare și a discuta cu un medic estetician.